Розсипчастий рисовий гарнір з грибами, горошком і кукурудзою

Час приготування: 50 хвилин

Такий гарнір припаде до смаку любителям грибів. Причому використовувати можна будь-які грибочки. Найдоступніший варіант — це печериці.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
гриби — 200 г
кукурудза — 100
горошок заморожений — 100 г
рис — 150 г
луковичка — 1 шт.
зелень — жменя
сіль з перцем — за смаком
соєвий соус — 3-4 ст. ложки

Як приготувати Розсипчастий рисовий гарнір з грибами, горошком і кукурудзою

У пісний день завжди хочеться чогось такого! Але не можна! Вчора готувала рис з овочами і грибочками. Дуже смачно! Пробуємо…

Покроковий рецепт

1

1. Гриби очищають і смажать до готовності. Дрібні екземпляри можна залишити цілими, великі — порізати скибочками.

2

2. Цибулю шаткують. Закидають до грибів і смажать все ще 2-3 хвилини.

3

3. До грибів закидають горошок і кукурудзу і тушкують до готовності овочів.

4

4. Рис відварюють до готовності.

5

5. Далі до грибочкам, кукурудзи і горошку додають варений рис. Заправляють суміш соєвим соусом (якщо соус не солоний, страву потрібно посолити). Всі тушать ще 5 хвилин.

6

6. Перед подаванням страву оформляють зеленню. Перчити — на смак готує. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з маринованих зелених помідор з травами