Рубані битки з зеленню

Час приготування: 35 хвилин

Замість обсмажування можна запекти в духовці і використовувати в дитячому меню.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Філе куряче — 1 шт.
Яйце — 1 шт.
Сіль — 1/2 ч. л.
Перець — за смаком
Часник — 2-3 зубчики
Борошно — 1 ст. л.
Молоко — 2 ст. л.
Кріп і петрушка — по 2-3 гілочки
Масло рослинне — 2 ст. л.

Як приготувати Рубані битки з зеленню

Для любителів курінного філе пропоную рецепт рубаних битків з зеленню. Готуються швидко, набагато корисніше звичайних битків, так як не вбирають багато масла і борошно для обжарювання не потрібна. З хрусткою скоринкою зовні і соковиті, ніжні всередині. Урізноманітнюють повсякденне меню.

Покроковий рецепт

1

Куряче філе ріжемо на дрібні кубики. Для полегшення цієї задачі, філе необхідно трохи заморозити.

2

Додаємо до філе яйце, сіль, перець, молоко, зелень і часник. Зелень ріжемо не дуже дрібно, що не пустила сік і наші битки не стали зеленого кольору. Часник тремо на тертці. Добре вимішуємо.

3


Додаємо борошно і ще раз перемішуємо фарш.

4


На розігріту сковорідку з олією викладаємо ложкою невеликі порції фаршу і придавлюємо створюючи форму оладок або битків. Обсмажуємо з двох сторін по 3-4 хвилини до золотистого кольору.

5

Подаємо до столу з будь-яким гарніром і соусом.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Святкова закуска з червоної риби