Рубані котлети “Куряча ніжність»

Рубані котлети Куряча ніжність» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе для оладок повинно бути свіжим, добре промитим і просушеним. Для пікантності ми додаємо в це блюдо гірчицю, майонез і каррі. Вони дуже добре поєднуватимуться з курячим філе.

Інгредієнти

Філе куряче – 1 кг
Яйце куряче – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Майонез – 2 столові ложки
Гірчиця – 1 чайна ложка
Перець чорний мелений – 1 / 3 чайної ложки
Каррі – 1/3 чайної ложки
Борошно – 30 гр.
Сіль – за смаком
Рослинна олія – 1 столова ложка
Петрушка свіжа – 3 гілочки

Як приготувати Рубані котлети “Куряча ніжність»