Рубані котлети з тріски з цибулею і часником

Рубані котлети з тріски з цибулею і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування цих рубаних котлет бажано використовувати білу морську рибу, наприклад, тріску або палтус.

Інгредієнти

філе безкісткове тріски – 500 гр або іншої білої риби
шматки свіжого білого хліба – три штуки
невелика черства булка – одна штука
очищені великі часточки часнику – дві штуки
зелена цибуля – кілька пір’я
приправа кавказька хмелі-сунелі – чверть ч. ложки
морська тонкомолота сіль – за смаком
мелений чорний перець – за смаком
велике яйце куряче сире – одна штука
кукурудзяне борошно – дві ст. ложки
ароматне масло кунжутне або оливкова олія – чотири столові ложки

Як приготувати Рубані котлети з тріски з цибулею і часником