Рулет із свино-яловичого фаршу з сиром, запечене у фользі

Рулет із свино-яловичого фаршу з сиром, запечене у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рулет із свино-яловичого фаршу з сиром не тільки ситне блюдо, але до того ж і красиве. Так що, цей рулет можна сміливо подавати на святковий стіл.

Інгредієнти

Фарш свинячий – 400 гр
Фарш яловичий – 400 гр
Хліб – 1-2 шматочка
Молоко або вода – 2-3 ст. л.
Яйце куряче – 1 шт.
Сіль, спеції – за смаком
Спеції – за смаком
Часник – 1-2 зубчики
Сир – 250 гр
Томатна паста – 5 ст. л.
Рубана зелень – при подачі

Як приготувати Рулет із свино-яловичого фаршу з сиром, запечене у фользі