Рулет зі свинячої грудинки в беконі, фарширований яловичиною

Рулет зі свинячої грудинки в беконі, фарширований яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Соковитий рулет, фарширований яловичим фаршем, загорнутий в хрусткий бекон – справжній шедевр на святі!

Інгредієнти

свинячої грудинки – 700 г
півкіло яловичини – 500 г
цибуля – 150 г
шпик – 150 г
корінь хрону – невеликий
картопляний крохмаль – пару ст. ложок
гвоздика – за смаком
кориця – за смаком
перчик з сіллю – за смаком
бекон – 1 упаковка (близько 200 г)

Як приготувати Рулет із свинячої грудинки в беконі, фарширований яловичиною