Рулети з рибою, обсмажені в мультиварці

Час приготування: 15 хвилин

Це швидка і дуже проста в приготуванні закуска на швидку руку обов’язково стане вашим улюбленим блюдом до святкового і повсякденного столу.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
рибні консерви у власному соку — 200 гр.
горбуша або інша риба
яйця — 4 шт.
сир — 100 гр.
лаваш — 1 шт.
майонез — 3-4 ст. ложки
цибуля — 1 шт.
масло — 2 ст. ложки
для обсмажування

Як приготувати Рулети з рибою, обсмажені в мультиварці

Заздалегідь слід відварити і очистити яйця від шкаралупи.

Покроковий рецепт

1

Приступаємо до приготування.

2


Змащуємо розгорнутий на столі лаваш майонезом, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні лаваша ложкою або кондитерської пензлем.

3


Рибні консерви розминаємо виделкою або ложкою (непогано взяти горбушу або іншу рибу з хорошою щільністю). Викладаємо подрібнену рибу тонким шаром на лаваш.

4


Поверх риби посипаємо цибулю, нарізану дрібними кубиками.

5



Яйця натираємо на тертці або нарізаємо дрібними кубиками. Посипаємо шар риби з цибулею яйцем. Крупно посипаємо натертим сиром яйця з рибою.

6


Акуратно скручуємо рулет. Нарізаємо рулет з смаженою рибою кільцями товщиною близько одного сантиметра. Закуска вже готова і можна більше нічого не робити.

7

Для того, щоб рулетки краще тримали форму і придбали хрустку скоринку їх потрібно обсмажити на соняшниковій олії. Я використовую для обжарювання мультиварку, але звичайно можна обсмажити рулетики і на сковороді. Обсмажені або не обсмажені рулетики з рибних консервів готові.

8

Подавати рибні рулетики слід в холодному вигляді.

Дивіться також:  Пісний плов з грибами, в мультиварці