Рулька по Чеськи або Вепрево коліно

Рулька по Чеськи або Вепрево коліно – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Старочеські рецепт свинячий рульки – дуже ситна чоловіче страва не для слабаків. Не забудьте ваше пиво!

Інгредієнти

Рулька свиняча – 1 бажано задня т. к. більш м’ясиста
Цибуля – 1 велика цибулина
Морква – 1 – 2 1 велика або 2 маленькі
Корінь селери – 1 шматочок розміром з середню кортошку
Часник – 4-5 зубчиків
Олія соняшникова 50 мл для обсмажування овочів
Томатна паста – 1 ст. л
Гірчиця – 2 ст. л для глазурі і обжарювання
Соєвий соус 30 мл для глазурі
Мед – 1 ст. л для глазурі
Чебрець свіжий – 1 гілочка якщо немає свіжого, то сушений або мелений
Сіль – за смаком
Перець – за смаком

Як приготувати Рулька по Чеськи або Вепрево коліно