Старочеські рецепт свинячий рульки – дуже ситна чоловіче страва не для слабаків. Не забудьте ваше пиво!
Інгредієнти
Рулька свиняча – 1 бажано задня т. к. більш м’ясиста | |
Цибуля – 1 велика цибулина | |
Морква – 1 – 2 1 велика або 2 маленькі | |
Корінь селери – 1 шматочок розміром з середню кортошку | |
Часник – 4-5 зубчиків | |
Олія соняшникова 50 мл для обсмажування овочів | |
Томатна паста – 1 ст. л | |
Гірчиця – 2 ст. л для глазурі і обжарювання | |
Соєвий соус 30 мл для глазурі | |
Мед – 1 ст. л для глазурі | |
Чебрець свіжий – 1 гілочка якщо немає свіжого, то сушений або мелений | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком |
Як приготувати Рулька по Чеськи або Вепрево коліно
Сторінка: 1 2