Салат «Монпарнас»

Ситний салат відноситься до категорії зимових салатів.

Інгредієнти

Ковбаса — 200 гр
Сир — 200 гр
Консервована квасоля — 200 гр
Помідори — 3 середніх
Майонез — за смаком
Сухарики — за бажанням

Як приготувати Салат «Монпарнас»

Ситний салат відноситься до категорії зимових салатів. Можна подати його на святковий стіл можна використовувати у щоденному раціоні. Кількість продуктів можна обігравати за своїм бажанням. Також вітаються експерименти з видами ковбаси. Залежно від виду ковбаси (шинка, копчена, напівкопчена, сервелат, сирокопчена), використаного в салаті, смак буде відрізнятися.
Салат готується з копченої ковбаси, сиру, консервованої квасолі, заправляється майонезом.

Покроковий рецепт

Нарізати ковбасу квадратиками

Нарізати сир квадратиками

Квасоля відкрити, викласти в друшляк, промити холодною водою. Можна використовувати свіжозвареним квасоля. Для цього слід замочити квасолю на ніч (дати набрякнути), відварити в підсоленій воді до готовності, остудити, добре промити в холодній воді.

Помідори нарізати півкільцями

Все з’єднати, змішати, заправити майонезом. Дати настоятися протягом 10-20 хвилин. Зверху за бажанням викласти сухарики. Подавати відразу ж, щоб сухарики не розмокли. Салат не солять, так як сир, ковбаса, майонез і сухарики самі по собі досить солоні.

Дивіться також:  Картопляний салат зі щавлем та козячим сиром