Салат Цезар

Салат Цезар – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Один з найпопулярніших салатів на сьогоднішній день, який був придуманий випадково, відомим на той час кухарем Цезарем Кардіні

Інгредієнти

Листя салату – 500 г
Руколла – 200 г
Філе куряче – 300 г
Багет – 200 г
Сир Голландський твердий – 180 г
Оливкова масло – 180 г
Соєвий соус – 100 р
Помідори – 200 г
Часник – 1 головка
Гірчиця в зернах – 1 ст. л.
Яйця перепелині – 3 шт.
Яйце куряче – 1 шт. Жовток
Сік лимона – 2 ст. л.
Сіль – За смаком
Цукор – За смаком
Спеції – За смаком
Кунжут – 3 ст. л.

Як приготувати Салат Цезар