Один з найпопулярніших салатів на сьогоднішній день, який був придуманий випадково, відомим на той час кухарем Цезарем Кардіні
Інгредієнти
Листя салату – 500 г | |
Руколла – 200 г | |
Філе куряче – 300 г | |
Багет – 200 г | |
Сир Голландський твердий – 180 г | |
Оливкова масло – 180 г | |
Соєвий соус – 100 р | |
Помідори – 200 г | |
Часник – 1 головка | |
Гірчиця в зернах – 1 ст. л. | |
Яйця перепелині – 3 шт. | |
Яйце куряче – 1 шт. Жовток | |
Сік лимона – 2 ст. л. | |
Сіль – За смаком | |
Цукор – За смаком | |
Спеції – За смаком | |
Кунжут – 3 ст. л. |