Салат з авокадо з креветками і селерою

Салат з авокадо з креветками і селерою — ефектне блюдо. В якості тарілок використовується плід авокадо.

Інгредієнти

авокадо — 2 штуки
креветки — 150 грам
селера — 1 стебло
цибуля ріпчаста — 1/4 головки
петрушка свіжа — 1 столова ложка подрібненої
Соус:
майонез — 3 столові ложки
кетчуп — 1 чайна ложка
каперси — 1/2 чайної ложки
естрагон сухий — 1/2 чайної ложки
діжонська гірчиця — 2 чайні ложки
лимонний сік — 1-1 / 2 чайних ложки

Як приготувати Салат з авокадо з креветками і селерою

Авокадо обов’язково має бути присутнім у раціоні людей з підвищеною кислотністю шлунка. Та й для загального оздоровлення цей маслянистий плід буде корисний. На його основі можна приготувати багато смачних салатів, ось як раз один з них.

Покроковий рецепт

Креветки відварюють, очищають, крупно нарізають. Селера миють і подрібнюють. Цибулю чистять і разом з петрушкою дрібно нарізають.

Креветки, селеру, цибулю і петрушку перемішують в глибокій мисці, відкладають у бік.

Для приготування соусу досить змішати разом запропоновані продукти в індивідуальних пропорціях.

Заправляють салат приготовленим соусом.

Авокадо ділять на дві половинки, витягують кісточку, викладають в улоговинку салат і збризкують лимонним соком.

У такому вигляді красивий салат і подають. Зазвичай для вживання м’якоті авокадо
видають десертну ложечку.

Дивіться також:  Салат з яблук і капусти з смаженою рибою