Салат з червоної риби з кукурудзою і овочами

Салат з червоної риби з кукурудзою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з червоної риби з кукурудзи і овочами. В якості червоної риби можна взяти горбушу, сьомгу або форель.

Інгредієнти

філе червоної риби – 400 грам
свіжа кукурудза – 200 грам
огірок свіжий – 1 шт.
помідори черрі – кілька
червоний солодкий перець – 1 шт.
салатний цибулю – 1/4 головки
васабі – 1 ч. ложка
Заправка:
оливкова олія – 1/3 склянки
білий оцет – 1 1/2 ложки
свіжовичавлений сік лайма – 2 ст. ложки
дрібна морська сіль – за смаком
листя базиліка для прикраси

Як приготувати Салат з червоної риби з кукурудзою і овочами