Салат з червоною квасолею, авокадо і імбиром

Час приготування: 25 хвилин

.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Червона квасоля — 2 чашки сухої червоної квасолі
Цибулю зелений — 3-4 пера
Кінза — 1/ 4 склянки листя
Імбир — 1 1 / 2 чайної ложки тертого імбиру
Часник — 1 зубчик
Рисовий оцет — 1 ст. л.
Кунжутне масло — 1 ст. л.
Мелений білий перець — за смаком
Сіль — за смаком
Авокадо — 1 шт.

Як приготувати Салат з червоною квасолею, авокадо і імбиром

2 порції, як основне блюдо або 4 порції як гарнір

Покроковий рецепт

1

Відварити квасолю до готовності. Зробити заправку: в маленькій мисці перемішати тертий імбир, часник, рисовий оцет, кунжутне масло, і білий перець.

2

Зелену цибулю нарізати трохи навскіс, кінзу нашаткувати. Змішати зелень з готовою квасолею. Заправити соусом.

3

Накрити кришкою і дати настоятися не менше 1 години, щоб смаки об’єдналися. Квасоля посолити. Безпосередньо перед подачею на стіл зверху викласти скибочки авокадо.

Дивіться також:  Картопля по-домашньому з соусом