Салат з капусти

Час приготування: 30 хвилин

Ми приготуємо практично класичний рецепт з дитинства, тільки додамо пікантну кислинку.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Капуста — 700 гр
Морква — 1 шт
Цибуля — 1 шт
Сік лимона — 1 ст. л.
Сіль — за смаком
Цукор — 1 ч. л.
Петрушка — 1 пучок

Як приготувати Салат з капусти

Салат з капусти доступний в будь-який час року, він володіє відмінними смаковими якостями, а це склад овоча – це суцільні достоїнства. Він багатий вітамінами, мікроелементами і дуже низькокалорійний. Такі салати швидко засвоюються, сприяють поліпшенню травлення і підходить до будь-якої страви.

Покроковий рецепт

1

Капусту очистити від зіпсованих листя і нашинковываем соломкою, або як вам подобається, головне, щоб вона вийшла тонко нарізаної (так швидше дасть сік).

2

Готуємо інші складові. Чистимо моркву і цибулю тремо на крупній тертці моркву (можна на тертці для овочів по-корейськи), ріжемо цибулю і подрібнюємо зелень.

3

Далі потрібно капусту гарненько пом’яти, можна це робити руками, а можна використовувати толкушку для картопляного пюре. Перед цим капусту поміщаємо в просторий посуд, солимо, додаємо цукор, сік лимона (можна використовувати лимонку). Після як пом’яли, висипаємо інші овочі.

4

Наливаємо одну столову ложку рослинного масла, перемішуємо наш салат і пробуємо на смак, всього вистачає. Додаємо, якщо щось не доповіли.

5

Блюдо готове, їмо і запасаємося вітамінами!

Дивіться також:  Салат з капустою і кунжутом