Салат з копченого лосося з часниковими грінками

Диететический салат з копченого лосося з часниковими грінками завжди виручить, коли нагрянули гості. Замість салату корн можна використовувати і інші листя салату.

Інгредієнти

Основа салату:
салат корн — 100 г
цибуля шалот — невелика жменя порезаннного
гірчиця — 20 р
свіжий кріп — 8 г
оливкова олія — 60 г
бальзамічний оцет — 40 г
лимонний сік — 10 г
лосось копчений — 100 г
сіль, перець — щіпка
Для часникового сухариків:
хліб — 100 г
часник — 2 зубчики
оливкова олія — 2 столові ложки

Як приготувати Салат з копченого лосося з часниковими грінками

Не знаєте, що швиденько приготувати, коли прийшли гості? Ось вам салат — виручалочка, на швидку руку, з копченого лосося з часниковими грінками. Легкий простий, але в той же час, не «побитий».

Покроковий рецепт

Листя салат гарненько вимийте, обсушіть. Додайте до салату корн порізану цибулю шалот і кріп, змішайте все з рештою інгредієнтами. Приправте за смаком сіллю і перцем. Викладіть шматочки копченого лосося.

Тепер приготуємо часникові сухарики.
Хліб нарізати великими кубиками. Зубчики часнику очистити, видавити через чеснокодавку і змішати їх з оливковою олією. Змішайте нарізаний хліб з часниковим маслом. Підрум’яньте сухарики на деку в духовці, режим гриль при температурі 200 ° C.

Сухарики додавайте в салат безпосередньо перед подачею. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Гречаний салат з горбушею