Салат з креветок і свіжої зелені

Салат з креветок і свіжої зелені – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Салат з креветок і свіжої зелені

Простий рецепт салату з креветок порадує зайнятих господинь. Адже не завжди є час на кулінарне мистецтво, але і відмовлятися від смачних страв не хочеться.

Потрібно:

• близько 200 г очищених варених креветок;

• пара яєць;

• пучок щавлю;

• по половині пучка петрушки, кропу;

• сметана, зелена цибуля, листовий салат, сіль.

Приготування:

1. Яйця відварюють, дрібно нарубують і відразу складають в салатник. Щавель з листовим салатом промивають, нарізають великими шматочками. Кріп, петрушку і цибулька досить дрібно шаткують.

2. Готові креветки нарізають шматочками і додають до яєць. У салатник відправляють і нарубану зелень.

3. Заправляють сметаною. Солять за смаком, можна приправити меленим перцем.

Подавати салат можна відразу. При бажанні можна заправити рослинним або оливковою олією – так вийде легкий варіант салату. А можна купити готову заправку для салатів – можна сміливо експериментувати.