Салат з курячою грудкою і волоськими горіхами

Час приготування: 1 год 10 хв

Рецепт не складний. Продукти найбільш прості і доступні. не вимагає особливих навичок у приготуванні.

Інгредієнти

Кількість порцій: 8
Куряче філе — 250 г
Яйця курячі — 3 шт
Твердий сир — 80 г
Волоські горіхи — 50 г
Майонез — 3 ст. л
Родзинки — 30 шт
Сіль — за смаком

Як приготувати Салат з курячою грудкою і волоськими горіхами

Дуже смачний і красивий салат.Дуже ніжний, з приємною горіховою хрустинкой. Таке блюдо чудово прикрасить будь-який святковий стіл. Салат дуже поживний і ситний.Готується швидко і просто. Цей рецепт під силу навіть самої молодої хазяєчці.

Покроковий рецепт

1

Підготуйте всі необхідні інгредієнти і сміливо починайте готувати. Для приготування підійде будь майонез або густа сметана (на ваш розсуд), а так само сир будь-яких твердих сортів.

2

На першому етапі, потрібно відварити куряче філе в підсоленій, потім охолодити і порізати ножем на дрібні шматочки.

3

Поки готується м’ясо, приготуйте інші складові компоненти страви. Потрібно розколоти волоські горіхи в ступці або іншим яким способом дрібніші роздрібнити ядра. Можна використовувати і ядра мигдалю, і арахіс, все на ваш розсуд.

4

Сир натерти на крупній тертці.

5

Зварені круто курячі яйця також пропустіть через крупну тертку.

6

Коли всі компоненти підготуєте, приступайте до приготування салату. Потрібно взяти широке блюдо, ляган або велику плоску тарілку. На дно рівномірно розподіліть шматочки нарізане куряче філе.

7

Потім по м’ясному шару насипати горіхову крихту, так само рівномірно.

8

На горіхи нанесіть не більшу частину тертого сиру.

9

Потім всі укладені шари страви, потрібно вкрити яєчної крихтою і трошки придавити рукою, щоб легше було нанести майонез.

10

Тепер яєчний шар рівномірно змащуємо майонезом.

11

У висновку приступаємо до конченому етапу — оформлення страви. Вкриваємо салат шаром залишився сиру і прикрашаємо розпареним родзинками. Замість родзинок можна взяти будь свіжий виноград без кісточок.

12

Салат вийшов дуже красивий і ніжний на смак. Таке блюдо з успіхом можна приготувати на будь-яке свято або сімейне торжество. Готуйте і пригощайте друзів і гостей. Приємного всім апетиту!