Салат з печериць з апельсинами і солодким перцем

Час приготування: 30 хвилин

Цей салат хоч і готується дуже просто, але стає вдалим доповненням будь-якого столу.

Інгредієнти

Кількість порцій: 8
Печериці — 300 г
Сир — 150 г
Болгарський перець — 150 г
Яблуко — 1
Апельсин — 1
Гірчиця, сік лимона, мед — за смаком

Як приготувати Салат з печериць з апельсинами і солодким перцем

Печериці добре гармонують із солодким перцем і фруктами, створюючи смаковий тандем.

Покроковий рецепт

1

Спочатку очищають головний інгредієнт — печериці, потім їх відварюють в солоній воді, яку можна присмачити ароматними спеціями за смаком. Нарізають невеликими кубиками.

2

Перець очищають, видаливши все насіння з білими перегородками, нарізують тоненькою соломкою. Сир потрібно натерти. Апельсин з яблуком очищають від шкірки, нарізають кубиками.

3

Підготовлені продукти змішують разом, заправляють лимонним соком, змішаним з рідким медом і готової гірчицею. За смаком можна додати апельсинову цедру — вона додасть страві аромату.

4

Подавати можна відразу, але рекомендується попередньо охолодити салат. Можна прикрасити гілочками зелені.

Дивіться також:  Картопляна запіканка з печерицями