Салат з шпинату з копченою куркою і яблуком

Час приготування: 15 хвилин

М’ясо з яблуками – ідеальне поєднання для ситного і корисного салату. Його можна подати на святковий стіл або просто приготувати до сімейного вечері.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
яблуко — 1 шт.
копченої, курячої грудки без кісток — 100 г
нарізаного бекону, обсмаженого — 2 смужки
волоських горіхів — 1/2 жменьки
шпинату — 1 велика жменя
стебла видалити
червоний цибулю, дрібно нарізаний — 1 маленький
Для заправки салату:
червоно-винного оцту — 2 столові ложки
діжонської гірчиці — 1 чайна ложка
солі — 3/4 чайної ложки
меленого чорного перцю — 1/4 чайної ложки
рослинної олії — 3 столові ложки

Як приготувати Салат з шпинату з копченою куркою і яблуком

Відсвяткуйте кінець сезону осені цим чудовим салатом. Я пропоную приготувати його з копченої курки і яблук.

Покроковий рецепт

1

Готове м’ясо копченої курячої грудки ріжуть тоненькими скибочками.

2

Яблука миють, обчищають, видаляють серцевину, нарізують скибочками. Сорт яблука я використовую – Гренні Сміт. Якщо використовуєте інший сорт, використовуйте тільки зелене яблуко, кисле.

3

Бекон нарізати на маленькі шматочки і обсмажують до золотистого кольору, потім відкидають на паперовий рушник, щоб стік жир.

4

Цибулю очистити і дуже дрібно ріжуть. Горішки дрібно рубають. Шпинат промивають і обсушують.

5

Тепер готують заправку. Змішують всі інгредієнти, що залишилися.

6

Всі підготовлені та оброблені продукти закидають в глибоку чашку і заправляють, перемішують. За смаком солять і подають до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею