Салат з сиром, помідорами та перцем

Із зелені використовуємо тільки петрушку, вона більш гармонійно поєднується з усіма інгредієнтами.

Інгредієнти

Помідор — 3 шт.
Перець червоний м’ясистих сортів — 1 шт.
Петрушка — 3-4 гілки
Сир твердий — 50 грам
Сіль, перець — за смаком
Масло рослинне — 2 ст. л.
Цибуля — 0.5 шт.

Як приготувати Салат з сиром, помідорами та перцем

Гарне блюдо для вечері, ідеально поєднується як з м’ясом так і рибою. Сир бажано використовувати нейтрального смаку, без яскраво вираженого відтінку спецій, щоб не перебити смак кожної окремої складової.
Цей салат можна їсти в будь-якій кількості і не переживати за фігуру, у складі одні корисності та смаколики.

Покроковий рецепт

Помідор ріжемо середніми шматочками, якщо будуть дрібні, то салат потече і перетвориться в суп.

Ріжемо перець, петрушку, цибулю півкільцями і сир тремо на крупній тертці. Відправляємо до помідорів.


Додаємо сіль і перець, я использовпла суміш різних перців, заправляємо рослинною олією і перемішуємо.
Ідеально до вечері як самостійне блюдо.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з червонокачанної капусти Фіолетова фантазія (теплий)