Салат з яловичини, кіноа під томатним соусом в склянці

Як приготувати Салат з яловичини, кіноа під томатним соусом в склянці

Готувати в склянці – це новий тренд у сучасній кухні. Рекомендуємо вам ознайомитися з ним і обов’язково скористатися нашим рецептом. Для його відтворення вам знадобиться:
150 грам філе яловичини;
50 грам кіноа;
30 грам томатів;
20 грам солодкого та гострого перцю
10 грам кінзи;
спеції;
оливкова олія.
1. Яловичину відварити до готовності. Кіноа також відваріть.
2. Томати нарубайте кубиком. Солодкий і гострий перець подрібніть в блендері.
3. На сковороді з олією тушкуйте перці з томатами. Додайте рубану кинзу і спеції. Соус охолодіть.
4. Яловичину наріжте кубиками. Викладіть на дно склянки і заправте соусом. Далі покладіть кіноа з соусом і шар м’яса.

Дивіться також:  Строкатий салат з капусти, солодкого перцю та огірків