Східна курка з червоним рисом

Східна курка з червоним рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Східна курка з червоним рисом

Рецепт смачної курки в незвичайному поданні. Відмінна ідея для оригінального вечері або вечері з сім’єю і друзями. Його вже багато спробували, спробуйте і ви!

Харчова цінність на 6 порції:
Енергія 500 ккал,
Білок 32 м,
Жири 18 м, у тому числі 67 г холестерину,
Вуглеводи 58 м, у тому числі 9 г клітковини.

Інгредієнти на 6 порцій:
700 г М’ясо з курячої грудки,
220 г цибулі,
400 г кокосового молока,
40 г сушеного кокоса,
600 г помідорів,
350 г червоного перцю,
900 г свіжого ананаса,
20 г кокосового масла,
200 р червоного рису,
Куркума, перець, сіль.

Приготування: Рис відварити в злегка підсоленій воді. Наріжте м’ясо кубиками і обсмажте в гарячому маслі. Коли воно злегка підрум’яниться, додати нарізану цибулю і смажте близько 3 хвилин, потім додайте цибулю кільцями і смажте ще 2 хвилини. Додати перець і кокос нарізати дрібними кубиками. Трохи потомити і додати помідори і кокосове молоко. Приправити все сіллю, перцем і куркумою.