Шніцель

Час приготування: 35 хвилин

Інгредієнти прості: пісна свинина, сіль, перець і борошно. Всі! Залишилося додати улюблений соус і гарнір.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Свинина пісна — 4 пласта
Сіль — за смаком
Перець — за смаком
Борошно — 4 ст. л.

Як приготувати Шніцель

Рецепт простий у приготуванні. До того ж плюс цієї страви в тому, що воно готується з пісної свинини.

Покроковий рецепт

1

4 тонких пласта свинини моєму, промаківающімі паперовим рушником від надлишків води.

2

Солимо, перчимо.

3

Насипаємо в тарілку борошно.

4

Обвалюємо м’ясо з двох сторін. При бажанні можна ще вмочати в яйці.

5

Розігріваємо Сковороду, додаємо олію, смажимо м’ясо до готовності, хвилин 25-30 з двох сторін.

6

Готове м’ясо викладаємо на тарілку, прикрашаємо, подаємо! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ніжні сирні сирники, на сковороді