Легкий злегка вологий, дуже ніжний бісквіт з шоколадною глазур’ю не залишить байдужим жодного Вашого гостя! Легкий у приготуванні і з тих продуктів, що є у Вас в наявності.
Інгредієнти
Борошно – 250 грам | |
Цукор – 260 грам | |
Молоко – 300 мл | |
Маргарин – 55 грам | |
Рослинна олія – 60 мл | |
Какао – 75 грам | |
Яйця – 2 шт. Іноді кладу 1 шт., теж виходить добре. | |
Оцет – 1 ст. ложка | |
Сода – 1 ч. ложка без гірки | |
Сіль – 0,5 ч. ложки | |
Ванілін/ванільний цукор – 2 г / 10 грам Кладу ванілін або ванільний цукор, що є в наявності | |
Вода – 3 ст. ложки Для шоколадної глазурі | |
Вершкове масло – 20 грам Для шоколадної глазурі | |
Какао – 2 ст. ложки без гірки Для шоколадної глазурі | |
Цукор – 2 с. ложки з гіркою Для шоколадної глазурі |