Шоколадно-мятний торт з бісквітного тіста

Шоколадно-мятний торт з бісквітного тіста – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Торт-це завжди солодка радість не тільки для дітей, але і для дорослих.

Інгредієнти

для бісквіта
яйця – 6 шт
борошно – 1 склянка
цукор – 1 склянка
крохмаль – 0,5 склянки
розпушувач – 10 гр
сіль – 1 щіпка
гаряча вода – 0,5 склянки
какао – 2 столові ложки
для глазурі
какао – 4 столові ложки
цукор – 12 столових ложок
молоко – 8 столових ложок
масло вершкове – 50 гр
для просочення
м’ятний сироп – 200 гр

Як приготувати Шоколадно-м’ятний торт з бісквітного тіста