Сирна запіканка з родзинками на манці

Час приготування: 35 хвилин

Запечений сирок ніжною м’якої текстури з солоденьким изюмчиком.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
сир — 500 гр
яйце — 2 шт
родзинки солодкий — 150 гр
манна крупа — 4-5 ст. л.
(залежить від консистенції сиру)
цукор — 1 ст. л.
сіль — щіпка
ванілін — за бажанням

Як приготувати Сирна запіканка з родзинками на манці

Поживний, корисний і смачний сніданок. Така запіканка може прийти до смаку навіть тим, хто не надто любить сир. Готується швидко, виходить смачно.

Покроковий рецепт

1

У чашу розіб’ємо 2 яйця і додамо ложку цукру. Скориставшись віночком доводимо суміш до піків.

2

В чаші побільше з’єднаємо наступні компоненти: творожочек, крупу манну, щіпку солі, ванілін. Скориставшись ложкою доведемо до рівномірного розподілу.

3

Вимочений в кипяточке 5 хвилин родзинки высушим, наріжемо якщо великий і вмешаем в сирну масу.

4

Изюмно-сирну масу розбавляємо яєчно-цукрової сумішшю і доводимо до однорідності. Скориставшись лопаткою або ложкою викладаємо масу на тонкий шар вершкового масла размазанного за формою. Готується запеканочка в духовці 25 хвилин.

5


Розкладаємо запеканочку по тарілочках і насолоджуємося. Можна додати сметанку, а любителям якнайсолодше полити згущеним молоком.
Приємного апетиту.

Дивіться також:  ПП суфле з моркви і сиру