Сирна запіканка

Час приготування: 55 хвилин

Запіканка готується дуже легко і швидко. Виходить ніжною, повітряної і сирною. Можна готувати на сніданок, вечерю, перекус. Дуже сподобається дітям.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Яйце — 3 штуки
Манна крупа — 100 гр
Кефір — 250 мл
Сир брикетний 2,5% — 500 гр
Ваніль, розпушувач — 0,5 ч. л.
Цукор — 3 ст. л.

Як приготувати Сирна запіканка

По цьому рецепту виходить та сама запіканка, яку всі ми так любили у дитинстві.

Покроковий рецепт

1


З’єднуємо манну крупу з кефіром, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин, щоб крупа набухла.

2

В окремий посуд кладемо 500 грам брикета кисломолочного сиру і добре розминаємо його виделкою.

3

Додаємо у нього 3 яйця, цукор за вашим смаком, розпушувач і ванілін.

4

Змішуємо набряклу манку з сирною сумішшю і добре збиваємо (можна міксером, можна звичайним віночком).

5


Наливаємо отриману суміш у форму, трохи змащену маслом і відправляємо в духовку на 40-45 хвилин при 180 градусах.
Готово! Подаємо зі сметаною або варенням. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Сосиски в тісті