Сирний торт на основі бісквітної

Сирний торт на бісквітній основі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний сирний тортик з желе – це відмінний сніданок або легке завершення обіду або вечері.

Інгредієнти

для бісквіта:
яйця – 4 шт.
цукор – 1 стакан.
борошно – 1 склянка.
ванільний цукор – 0,5 ч. л.
Для сирного крему:
сир – 600 гр.
сметана – 300гр.
желатин – 25 гр.
цукор – 150 гр.
ванільний цукор – 0,5 ч. л.
Для прикраси:
желе фруктове – 1 пакетик.
фрукти для прикраси будь – 300 гр.

Як приготувати Сирний торт на основі бісквітної