Сирники класичні з сиру

Сир візьмемо м’який, середньої жирності (5%). Страва підходить не тільки для сніданку, можна їсти так само на полуденок або вечерю.

Інгредієнти

Сир — 400 гр 5 % жирності
Яйце — 1 шт
Борошно — 30 гр
Сіль — за смаком

Як приготувати Сирники класичні з сиру

Яких тільки сирників не готують господині. У одних вони пишні, схожі на оладки, в інших ніжні як хмари. А ми приготуємо корисні, у складі яких практично один сир. Рецепт дуже простий у виконанні.

Покроковий рецепт

Спочатку підготуємо інгредієнти. Сир, яйце і борошно.

Далі викладаємо сир в миску і розімніть вилкою. Розіб’ємо в отриману масу яйце, вмешаем його в сирну масу.

Додамо борошно і ще раз все добре перемішати. Можна посипати трохи сіллю. Тісто для нашого страви готово.

Розігріваємо сковороду для смаження, наливаємо трохи олії (або смажимо на топленому). Мокрими руками формуємо сирники і опускаємо їх у посуд для приготування. Обсмажуємо до приємної золотистої скоринки з 2‐х сторін.

Коли сирники приготувалися подаємо їх зі сметаною і ягодами малини (можна використовувати згущене молоко або джем)

Дивіться також:  Малиновий сирний сирник з медом