Сирно-яєчні кульки з часником

Для приготування закуски нам необхідний плавлений сир, яйця, майонез, часник

Інгредієнти

Яйця — 3 шт
Сир плавлений — 100 г
Сіль — за смаком
Майонез — за смаком
Часник — 2 зубчики

Як приготувати Сирно-яєчні кульки з часником

Багато знають різні варіанти цієї страви, однак надання кулястої форми закуски дозволяє урізноманітнити звичний раціон і зробити сирний паштет неординарним і навіть святковим.

Покроковий рецепт

Готуємо всі необхідні інгрідієнти

Відварюємо попередньо яйця і остуджуємо

Охолоджені яйця дрібно нарізаємо або протираємо з допомогою спеціальної кухонних сітки

Плавлений сир натираємо на дрібній тертці і додаємо до яєць

Видавлюємо з допомогою чеснокодавкі 2 зубчики часнику в суміш яєць і сиру

Отриману масу солимо за смаком, додаємо майонез


Ретельно розмішуємо закуску до однорідної маси і формуємо чайною ложкою (або руками) невеликі кульки. Блюдо готове до подачі! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Варіація на тему Капрезе з помідорів і сиру