Смачна начинка для млинців з рису і грибів

Час приготування: 50 хвилин

Для ситних млинців пропонується приготувати смачну начинку, яка складається з відвареного рису, обсмажених грибів і цибулі.

Інгредієнти

Кількість порцій: 8
Млинці — 10-12 шт.
Цибуля — 1 шт.
Гриби мариновані — 200 гр
Масло рослинне — 30 мл
Рис — 100 гр
Сіль — за смаком

Як приготувати Смачна начинка для млинців з рису і грибів

Часто в млинці загортають різноманітну начинку. Наше гастрономічне пропозиція – це начинка, до складу якої входить рис і гриби. Рис заздалегідь відварити в трохи присоленной воді, а потім промити під холодною водою і відкинути на сито. Свіжих грибів у нас не знайшлося, ми для начинки використовували мариновані шампіньйони. Ось, що в результаті у нас вийшло.

Покроковий рецепт

1

По своєму коханому рецептом печемо тонкі млинці. Можна скористатися вподобаним рецептом з нашого сайту. Готові блиночки складаємо сопкою і приступаємо до приготування начинки.

2

Цибуля перекладаємо на обробну поверхню і дрібно рубаємо. Цибульну нарізку відправляємо пассироваться в розігріте рослинне масло на сковороду. Цибуля періодично перемішуємо.

3

Мариновані гриби нарізаємо шматочками. Промиваємо, віджимаємо. Викладаємо на сковороду до цибулі. Продовжуємо обсмажувати інгредієнти разом.

4

Готовий відварений рис викладаємо в миску.

5

Додаємо до рису обжарку з грибів і цибулі. Перемішуємо. Начинка для млинців готова.

6

Приступаємо до фарширування млинців. Викладаємо начинку на одну сторону млинця і звертаємо його конвертиком

7

Пригощайте на здоров’я!

Дивіться також:  Квасолевий салат з помідорами і маринованими печерицями