Смачні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Час приготування: 35 хвилин

Наивкуснейшая закуска, приготовлена з баклажан, стане чудовим блюдом для святкових вечорів.

Інгредієнти

Кількість порцій: 8
Баклажан — 1-2 щт.
Масло ратсительное — 50 мл
Сіль — за смаком
Майонез — 3 ст. ложки
Корейська морква — 100 г
Помідор — 1 шт.

Як приготувати Смачні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Основа нашого пропонованого рецепта – це баклажан. Називають цих гастрономічних «представників» також синенькими. Баклажани чудово поєднуються з багатьма інгредієнтами. Це кулінарне перевагу добре представлено в нашому рецепті, адже для начинки рулетиків використовується пікантна морква по-корейськи і помідор. Крім перерахованих продуктів для домашнього страви нам ще потрібно майонез, сіль і рослинне масло для фритюру. Подробиці описані нижче, а супроводжуючі фото можуть вам впоратися з готуванням на «відмінно».

Покроковий рецепт

1

Беремо баклажани. Краще, якщо він буде великого розміру. Промиваємо плід під проточною водою, відрізаємо хвостик. На обробній поверхні нарізаємо баклажани на смужки.

2

Далі смужки з баклажанів потрібно з кожної сторони обсмажити на сковороді так, щоб вони вкрилися легким рум’янцем. При смаженні присипати смужки сіллю небагато.

3

Коли всі смужки буде підготовлено, можна буде приступати до формування рулетиків з начинкою. Отже, кожну баклажанну смужку змащуємо тонким шаром майонезу. Зручніше використовувати кулінарну кисть для процесу.

4

Потім на одну сторону викладаємо об’ємну щіпку пікантною морквини по-корейськи.

5

Помідор ріжемо на дрібні часточки. Поміщаємо по часточці коло моркви. Ніяких спецій не потрібно, їх достатньо в корейської моркви.

6

Акуратно звертаємо рулетики.

7

Апетитна і смачна закуска готова до подачі на стіл! Пригощайтесь на здоров’я!

Дивіться також:  Теплий салат з баклажанів з помідорами та яйцями