Смачні смажені курячі грудки

Час приготування: 60 хвилин

Якщо хтось Вам скаже , що курка — це занадто просте і быстронадоедающее блюдо , не вірте ! І доказом того, буде мій рецепт смачних смажених курячих грудок .. М-м-м .. як смачно.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Курячі грудки — 4 шт.
Розмарин — 2-3 гілочки
Цибулина — 1 шт.
Поидоры черрі — 12-20 шт.
Сіль і перець — За смаком
Оливкова олія — 1-2 чайних ложки
Вершкове масло — 1-2 скибочки
Зелень будь — яка- За смаком
Тертий сир — 50 гр.

Як приготувати Смачні смажені курячі грудки

Якщо хтось Вам скаже , що курка — це занадто просте і быстронадоедающее блюдо , не вірте ! І доказом того, буде мій рецепт смачних смажених курячих грудок .. М-м-м .. як смачно.

Покроковий рецепт

1

Візьмемо всі необхідні інгредієнти , щоб вони у нас були під рукою .

Перше, з чого ми почнемо буде маринівка м’яса :

Курячі грудки промиємо під теплою водою , викладемо на тарілку . Почистимо і поріжемо цибулю , 2-3 гілочки розмарину і капніть оливковою олією ( у мене воно з холодильника , тому такими шматками) . Все це починаємо вминать в курочку , а потім залишаємо хвилин на 5-10 , тим самим курка вбере в себе всі аромати і це додасть їй пікантності .

2

В цей час розігріємо скороводу і розтопити на повільному вогні вершкове масло . Поки масло плавиться , виділяючи прекрасний аромат , ми помиємо і поріжемо навпіл помідори черрі , подрібнити будь-яку обрану Вами зелень і натремо сир .

Викладаємо грудку на сковороду ( маринад прибираємо ложечкою ) і обсмажуємо з двох сторін . Після додаємо помідори і кілька хвилин тушкуємо , щоб черрі стали м’якими і пустили сік .

3

Далі, засипаємо тертим сиром , закриваємо кришку і вимикаємо плиту.

4

Ви розумієте , про що я ? Так-так , сир розплавиться і розтечеться , що вже говорити про тих ароматах , які будуть наповнювати Вашу кухню.

5

Трохи присипати меленим перцем і подрібненими травами готове м’ясо.

6

Ось така краса вийшла у мене сьогодні. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Сьомга, запечена в духовці з овочами і апельсином