Смажена маринована свиняча вирізка з овочевим рагу

Смажена маринована свиняча вирізка з овочевим рагу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кулінари люблять готувати м’ясні страви з ніжною свинини, так як це м’ясо досить складно зіпсувати в процесі готування. Свинину дуже смачно подавати з тушкованими овочами.

Інгредієнти

свиняча вирізка – 500-600 г
будь-яке рослинне масло – для смаження
Маринад для м’яса:
арахісове масло – 3 ст. ложки
морська сіль мелкомолотая – за смаком
часникові часточки – 2 зубчики великі очищені
зерна коріандру – за смаком
Овочеве рагу:
кабачки або цукіні – 1 шт.
червоний болгарський перець – 1 шт.
морква – 1 шт. невелика
цибуля ріпчаста – 1 головка
селера – стебла і зелень – 2 великих стебла

Як приготувати Смажена маринована свиняча вирізка з овочевим рагу