Кулінари люблять готувати м’ясні страви з ніжною свинини, так як це м’ясо досить складно зіпсувати в процесі готування. Свинину дуже смачно подавати з тушкованими овочами.
Інгредієнти
свиняча вирізка – 500-600 г | |
будь-яке рослинне масло – для смаження | |
Маринад для м’яса: | |
арахісове масло – 3 ст. ложки | |
морська сіль мелкомолотая – за смаком | |
часникові часточки – 2 зубчики великі очищені | |
зерна коріандру – за смаком | |
Овочеве рагу: | |
кабачки або цукіні – 1 шт. | |
червоний болгарський перець – 1 шт. | |
морква – 1 шт. невелика | |
цибуля ріпчаста – 1 головка | |
селера – стебла і зелень – 2 великих стебла |