Смажена стручкова квасоля з кунжутом

Час приготування: 25 хвилин

Для приготування цієї страви потрібно мінімум продуктів. А результат вас порадує.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Стручкова квасоля заморожена — 400 гр.
Часник — 6 зубчиків
Кунжут — 1,5 столової ложки
Насіння гірчиці — 1 чайна ложка
Рослинне масло — 3-4 столові ложки для смаження
Соєвий соус — 50 мл

Як приготувати Смажена стручкова квасоля з кунжутом

Дуже просте у приготуванні блюдо. Не вимагає витрат часу. Готується дуже швидко.

Покроковий рецепт

1

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

2


Стручкову квасолю відправити у киплячу воду без солі. Відварити близько п’яти хвилин. Злити воду. Розігріти рослинну олію в сковороді. Відправити туди квасолю. Обсмажити на великому вогні близько 5 хвилин.

3


У сковороду зі стручковою квасолею додати кунжут і насіння гірчиці. Обсмажити все близько 2 хвилин.

4

Видавити через землянку часник в сковороду і обсмажити все близько хвилини, весь час помішуючи.

5

Влити в сковороду соєвий соус і обсмажити ще близько 3 хвилин.

6

Блюдо готове. Як гарнір, підходить практично до будь-якої страви. Можна вживати як самостійне блюдо. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пряні грейпфрути у вигляді закуски