Лагман – страва узбецької кухні. Існує кілька різновидів страви, які відрізняються складом і способом приготування. Смажений лагман готується з простих продуктів і виходить смачним.
Інгредієнти
М’якоть свинини – 300 гр | |
Соєвий соус – 100 мл | |
Крохмаль картопляний – 2-3 ст. л. | |
Яйце – 2 шт 1 для маринаду, 1 для тіста | |
Борошно – 0,5 ст. | |
Вода – 2 ст. л. | |
Сіль – 1/4 ч. л. | |
Масло рослинне – 6 ст. л. 1 ст. л. для тіста і 5 ст. л. для смаження | |
Картопля – 2 шт. | |
Перець болгарський червоний – 80 гр. | |
Морква – 100 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 75 гр. |