Смажений лосось з морквяними котлетами і цибулею

Час приготування: 45 хвилин

Тим, кому хотілося б приготувати якесь просте, але незвичайне блюдо, рекомендується звернути увагу на рецепт морквяних оладок з цибулею і лососем.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
сире яйце куряче велике — одна штука
рафінована олія для смаження — за смаком
велика морква — одна штука
свіжа подрібнена зелень будь — одна ч. ложка
салатний цибуля солодкий невеликий — одна штука)
чорний перець тонкомолотий — за смаком
філе лосося — 130 г
морська сіль дрібного помелу — за смаком
домашня сметана — за смаком
високосортний борошно пшеничне просеянная — 85 г

Як приготувати Смажений лосось з морквяними котлетами і цибулею

Рецепт морквяної котлетки з смаженою сьомгою — дуже смачне, просте і привабливу страву. Спробуйте приготувати!

Покроковий рецепт

1

Почистити моркву і крупно натерти її, перекласти в миску. Додати просіяне борошно, а також трохи солі і збите куряче яйце.

2

Почистити солодкий цибулю, нарізати довільними шматками. Потім подрібнити блендером, перекласти цибульну масу в миску, додати мелений перець, добре перемішати компоненти.

3

Після цього з морквяного тіста приготувати пишні оладки, викладаючи на розпечену сковороду з маслом і смажачи з з обох сторін.

4

Нарізати філе лосося порційними шматками, присипати невеликими кількістю солі і обсмажити цю рибу з усіх боків у гарячому маслі на іншій сковорідці.

5

Перекласти обсмажені шматки лосося в плоску тарілку, поруч розкласти морквяні оладки. Посипати приготоване блюдо рубаною зеленню і подавати в теплому вигляді зі сметаною і лимоном.

Дивіться також:  Вершковий крем-суп з додаванням моркви