Смажений рис з імбиром, овочами і морепродуктами по-азійськи (різотто)

Смажений рис з імбиром, овочами і морепродуктами по-азійськи (різотто) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Можна брати будь-які овочі і морепродукти, головне правило: все повинно бути обсмажене швидко на дуже гарячій сковороді вок без кришки. На виході виходить щось на кшталт ризотты

Інгредієнти

Рис (розсипчасті сорту) – 250 гр
Морепродукти – 100 гр
Перець червоний – 1/2 шт
Перець жовтий – 1/2
Цукіні – 1 шт
Оливкова олія – 4 ст. л.
Цукор – 1 ст. л.
Соєвий соус – 4 ст. л.
Рибний соус – 1 ч. л.
Сіль – За смаком
Перець – За смаком
Маленька луковичка – 1 шт

Як приготувати Смажений рис з імбиром, овочами і морепродуктами по-азійськи (різотто)