Найпростіший кляр з кукурудзяного борошна й без яєць не переб’є смак риби, а додасть ніжну шкірку.
Інгредієнти
Риба будь-яка (хек, минтай, пангасіус) – 2 шт. | |
Кукурудзяне борошно – для кляру | |
Сіль, перець і спеції – за смаком | |
Олія – для смаження |
Соковита смажена риба в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Найпростіший кляр з кукурудзяного борошна й без яєць не переб’є смак риби, а додасть ніжну шкірку.
Риба будь-яка (хек, минтай, пангасіус) – 2 шт. | |
Кукурудзяне борошно – для кляру | |
Сіль, перець і спеції – за смаком | |
Олія – для смаження |