Соковитий рататуй в листковому тісті

Соковитий рататуй в листковому тісті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рататуй являє собою дуже яскраве, ефектне і соковите овочева страва, яку готують у багатьох країнах за різними рецептами.

Інгредієнти

великий баклажан – дві штуки
вершки середньої жирності – 260 мл
цукіні або кабачки – 320 г
тісто листкове – 360 г
великі курячі яйця сирі – дві штуки
ріпчасту цибулю соковитий великий – одна штука
солодкий перець червоний – 160 г
соковиті помідори великі – 260 г
оливкова олія ароматне – дві ст. ложки
подрібнений чорний перець, дрібна морська сіль і сушений розмарин – за смаком

Як приготувати Соковитий рататуй в листковому тісті