Солянка з капусти з маринованими печерицями

Простий і доступний рецепт приготування капустяної солянки різноманітить ваше меню. Капуста в страві доповнено овочами і маринованими грибами – шампіньйонами.

Інгредієнти

Капуста білокачанна — 500 гр
Вода — 150-200 мл
Морква — 1 шт.
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Масло рослинне — 40 мл
Печериці мариновані — 150 гр
Сіль — за смаком
Перець чорний мелений — за смаком
Цибуля зелена — 4-5 пір’я
Томатний соус — 1,5 ст. л.

Як приготувати Солянка з капусти з маринованими печерицями

Для приготування солянки з капусти нам знадобиться каструля, а також сковорідка. Крім капусти і маринованих грибів використовується морква свіжа, цибуля, томатна паста. Інші подробиці реалізації рецепта – в нашому покроковому описі.

Покроковий рецепт

Підготуємо основний інгредієнт представленого страви – капусту. Шаткуємо її дрібно, викладаємо в миску. Присипаємо капустяну нарізку сіллю і мнемо чистими руками.

Капусту перекладаємо в каструлю, додаємо воду. Ставимо на вогонь нудитися на середній вогонь.

Паралельно підготуємо інші інгредієнти нашої капустяної солянки. Очистимо від шкірки моркву, цибулю – від лушпиння. Подрібнимо моркву на терці, цибулю, використовуючи ножик.

Підготовлені подрібнені овочі викладаємо для обжарювання в рослинне масло.

Доводимо овочі до м’якості, потім додаємо мариновані шампіньйони. Тушкуємо 5 хвилин.

Піджарку з овочів з грибами, викладаємо в каструлю до капусти.

Додаємо томатний соус. Перемішуємо. Тушкуємо на малому вогні 25 хвилин.

Готову солянку з капусти з грибами в кінці приготування приправляємо меленим чорним перцем, додаємо нарізку із зелені.

Смачна капустяна солянка з грибами готова!

Подаємо до столу, приємного апетиту!

Дивіться також:  Капуста тушкована з мясом