Солянка з капусти з маринованими печерицями

Солянка з капусти з маринованими печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий і доступний рецепт приготування капустяної солянки різноманітить ваше меню. Капуста в страві доповнено овочами і маринованими грибами – шампіньйонами.

Інгредієнти

Капуста білокачанна – 500 гр
Вода – 150-200 мл
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Масло рослинне – 40 мл
Печериці мариновані – 150 гр
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Цибуля зелена – 4-5 пір’я
Томатний соус – 1,5 ст. л.

Як приготувати Солянка з капусти з маринованими печерицями