Смажити рибу по 3-5 хвилин з кожної сторони, не більше, так як можна пересушити
Інгредієнти
Червона риба – 200 г (сьомга або інша риба) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Морква – 30 г | |
Часник – 1 зубчик | |
Вода – 100 мл | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Лимонний сік – 1 чайна ложка (можна часточкою) | |
Лавровий лист – 2 шт. | |
Мед – 1 чайна ложка (або за смаком) | |
Зелень – 10 г | |
Рослинне масло – 3 столові ложки | |
Борошно – 1-2 столові ложки | |
Картопля – 1 шт. (варену картоплю в мундирі або запечений) |
Як приготувати Сьомга під кисло-солодким соусом
Сторінка: 1 2