Сьомга під кисло-солодким соусом

Сьомга під кисло-солодким соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажити рибу по 3-5 хвилин з кожної сторони, не більше, так як можна пересушити

Інгредієнти

Червона риба – 200 г (сьомга або інша риба)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 30 г
Часник – 1 зубчик
Вода – 100 мл
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Лимонний сік – 1 чайна ложка (можна часточкою)
Лавровий лист – 2 шт.
Мед – 1 чайна ложка (або за смаком)
Зелень – 10 г
Рослинне масло – 3 столові ложки
Борошно – 1-2 столові ложки
Картопля – 1 шт. (варену картоплю в мундирі або запечений)

Як приготувати Сьомга під кисло-солодким соусом