Спагеті під ароматним буряковим соусом

Час приготування: 40 хвилин

З спагетті з буряком можна приготувати яскраве і дуже апетитне повсякденна страва, що прийдеться до смаку усій родині.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
винний оцет темний — 10 мл
спагетті — 250 г
невеликі часникові очищені часточки — дві штуки
соковита молода буряк невелика — дві штуки
горіхове ароматне масло — 2 ст. ложки
подрібнені фісташки — 2-3 столові ложки

Як приготувати Спагетті під ароматним буряковим соусом

Ми звикли бачити спагетті в звичайному вигляді, але тут пропонується спагетті пофарбувати. Так що виходить не тільки смачно, але й красиво.

Покроковий рецепт

1

Дрібно натерти одну очищену буряк, потім поставити на тихий вогонь важку сковорідку.

2

Прогріти на сковороді горіхове масло, додати цілі часникові часточки. Обсмажувати часник кілька хвилин, як тільки він віддасть свій аромат олії, відразу ж прибрати його.

3

Потім на сковорідку викласти терту бурякову масу, після цього влити винний оцет. Гасити терту буряк при періодичному помішуванні пару хвилин, потім перекласти її в миску, збити все блендером. (Якщо вам подобається відчувати смак буряка, можна овоч у блендері не подрібнювати).

4

Що стосується іншої буряків, то її теж треба почистити, потім цей овоч нарізати тонкими брусками і відварити до м’якості в киплячій воді протягом десяти хвилин.

5

Як тільки нарізана буряк забарвити воду, викласти в каструлю спагеті, варити до повної готовності.

6

Перекласти на блюдо спагетті, зверху вилити буряковий соус і присипати подрібненими горішками. Подавати приготоване блюдо до столу в теплому вигляді.

Дивіться також:  Пісне карамельно-бананове печиво