Спагетті «Болоньєзе» для вегетаріанців

Час приготування: 35 хвилин

Може здатися, що це займе багато часу. Рецепт дуже простий і швидкий, таку пасту зможе приготувати навіть ваша дитина.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
спагетті — 500г
часник — 1 зубчик
рубані помідори або томатна паста — 400г
гострий зелений перець — 1 шт
в’ялені томати — 8 шт
твердий сир — 100г
сіль, перець, базилік, чебрець — за смаком

Як приготувати Спагетті «Болоньєзе» для вегетаріанців

Ви любите пасту, але не завжди готові її їсти, тому що часто в рецепті зустрічається м’ясо або риба. Сьогодні я навчу вас готувати одну з найпопулярніших італійських страв пасту «Болоньєзе», але без м’яса.

Покроковий рецепт

1

відваріть макарони (до стану all dente)

2

Потім готуємо соус. Наріжте зелений перець, в’ялені томати і закиньте в сковорідку. Потім, залийте злегка поджарившиеся овочі рубаними томатами, вичавити туди часник і натріть у сковорідку сир. У вас повинно вийти так:

3

Випаровуйте соус до потрібної вам консистенції (десь 5-10 хвилин). Потім додайте сіль, перець, базилік і чебрець. Після того, як соус покипить ще хвилину, викладіть на сковорідку макарони. Увімкніть середній вогонь на пів хвилини.

4

Ваша паста «Болоньєзе» готова до вживання.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Лазанья