Спагетті з фрикадельками і томатною пастою

Час приготування: 40 хвилин

Цей рецепт дуже варіативний, в нього можна додати що завгодно. Так само він дуже швидкий і ситний, що допоможе з найменшими зусиллями нагодувати всю сім’ю і не переживати, що хтось залишився голодним.

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
спагетті — 300 гр
яловичий фарш — 300 гр
томатна паста — 4 ст. л.
масло — 40 гр
зелень — за смаком
сіль — за смаком
спеції — за смаком

Як приготувати Спагетті з фрикадельками і томатною пастою

Іноді хочеться приготувати щось не звичайне, що буде нагадувати ресторанну страву. І дуже часто в такій ситуації погляд падає на італійську кухню і спагетті. Це не тільки смачно, але і дуже швидко, що є безсумнівним плюсом при сьогоднішньому ритмі життя.

Покроковий рецепт

1

У сковороді з товстим дном кип’ятиться вода. У неї викладаються з фаршу фрикадельки і відварюються зі всіх сторін. В цей же час кип’ятиться вода для спагетті.

2

Коли всі фрикадельки поміняють колір, у сковороду викласти зелень, сіль, спеції і все ретельно перемішується.

3

Потім, викладається томатна паста (можна замінити кетчупом). Все знову перемішується і доводиться до кипіння.

4

Прокип’ятити фрикадельки кілька хвилин, вимикається плита, і зверху викладається приблизно 20 гр масла. Фрикадельки закриваються кришкою. Вони готові.

5

Коли спагеті отоварились, до них додається масло, все ретельно перемішується і з каструлі через друшляк зливається вода. Спагетті перемішуються до розчинення залишився олії.
При подачі на спагетті викладаються фрикадельки. Подавати гарячим.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Тірамісу «Шарм»