Спагетті з цукіні з помідорами і соусом з базиліка і горіхів

Блюдо відноситься до дієтичних

Інгредієнти

кабачок або цукіні — 150 г
помідори — 10 шт.
базилік — пучок
суміш горіхів — 50 грам
олія оливкова — для заправки
сік лимона — за смаком

Як приготувати Спагетті з цукіні з помідорами і соусом з базиліка і горіхів

Блюдо, яке гідно найвищої похвали. Все незвичайне і вишукане ви зможете побачити в нашому простому рецепті.

Покроковий рецепт

1. Цукіні або кабачок промийте, обдайте окропом зверху і натріть через спеціальну терку, щоб вийшли спагетті.

2. Помідори черрі помийте, обсушіть на паперовому рушнику і поріжте навпіл.

3. Базилік обдайте окропом. Горіхи трохи просушіть на сковороді.

4. Змішайте обидва інгредієнта. Перекладіть їх у чашу і збийте в блендері додаючи масло і сік лимона.

5. Змішайте кабачкову локшину з помідорами і горіхово-базиликовой пастою. Подавайте до столу.

Дивіться також:  Салат з авокадо і руколою