Стейк з тунця з кальмаром в соєвому соусі

Тунець — справжнє джерело вітамінів і мінералів.

Інгредієнти

Тунець — стейк
кальмар — 50 грам
сметана 10% — 100 мл
спеції — за смаком
оливкова олія — за смаком
соєвий соус — 30 мл

Як приготувати Стейк з тунця з кальмаром в соєвому соусі

Звичайно цю рибу потрібно вміти готувати. Коштує вона дорого, тому буде шкода якщо щось піде не так. Для цього випадку ми представляємо вам унікальний рецепт страви, коли все піде якнайкраще.

Покроковий рецепт

Спочатку потрібно обсмажити тунця. Тунець приправте спеціями, а защипайте краю зубочистками.

Викладіть на гарячу сковороду і з кожною з сторін смажте протягом 3 хвилин.

Кальмар відварити. Наріжте тонкими смужками.

Прогрійте сотейник і викладіть в нього кальмар, сметану, спеції і соєвий соус. Тушкуйте ще 10 хвилин.

На блюдо викладіть готовий тунець і кальмар в соєвому соусі.

Дивіться також:  Ніжний омлет з щукою