Суп з лосося з сочевицею

Суп з лососем і сочевицею — чудове блюдо в обід

Інгредієнти

Залишки від тушки лосося — 400 гр.
Картопля — 2 шт.
Цибуля — 2 шт.
Морква — 1 шт.
Сочевиця червона — 150 гр.
Лавровий лист — 4 шт.
Чорний перець — 1 ч. л.
Сіль — за смаком

Як приготувати Суп з лосося з сочевицею

Коли купуєте лосося цілком, при обробленні ніколи не викидайте хвости і голову – з них можна зварити чудовий рибний бульйон. А якщо взяти ще шматочок рибної тушки– так взагалі можна приготувати чудове і смачне блюдо. Наприклад, насичений, ситний суп з лосося та сочевиці.

Покроковий рецепт

1. Частини лосося (голова, хвіст і трохи філе) залити водою і зварити насичений бульйон. Це займе десь 40 хвилин.

2. Бульйон процідити. М’ясо лосося відокремити від кісток і поки відкласти в мисці.

3. Овочі помити, очистити. Картоплю і цибулю нарізати кубиками. Картоплю скласти в бульйон від риби і поставити на вогонь. Почекати поки закипить, зняти піну.


4. Моркву натерти на крупній тертці. Додати разом з цибулею до картоплі. Всипати сочевицю. Посолити, поперчити, додати лавровий лист.

5. Коли овочі і сочевиця будуть готові, додати шматки лосося і поварити ще 5 хвилин, щоб смаки змішалися.

Дивіться також:  Борщ з яловичиною і часником