Свинина під сирно-грибний шубкою в мультиварці

Ідеальне блюдо для сімейного недільного вечері!
Готувати його дуже просто, а смак як в ресторані 🙂

Інгредієнти

свинина — 500г Вибирайте не сухе м’ясо. Ідеально, якщо шматочки будуть з жирком
сир твердий — 150г
помідор червоний — один середній
масло рослинне — 30-50 мл змастити дно мультиварки
печериці свіжі — 50-100г
сіль, спеції — за смаком
маленьке зелене яблуко — 1шт за бажанням!

Як приготувати Свинина під сирно-грибний шубкою в мультиварці

М’ясо за цим рецептом готувала ще в студентські роки в духовці. З появою мультиварки, адаптувала рецепт і насолоджуюся прекрасним блюдом, приготованим за кілька хвилин!
Рецепт можна урізноманітнити, додавши до м’яса зовсім небагато тертого зеленого яблучка.

Покроковий рецепт

Починаємо приготування страви з підготовки інгредієнтів:
Печериці гарненько промиваємо та нарізаємо тонкими смужками.

Томат (краще твердий), миємо й нарізаємо теж досить тонко.
Шкірку з томату знімати не потрібно!


Свинину ріжемо на шматочки середньої товщини і обов’язково відбиваємо кухонним молотком!
Порада: накрийте шматочки плівкою, перш ніж відбивати — так шматочки м’яса не будуть розлітатися по кухні

Наші отримані відбивні нарізаємо невеликими шматочками, але не мельчите!

Твердий сир (краще російський або молочний), натираємо на крупній тертці.
Якщо ви любите експерименти — спробуйте натерти відразу кілька сортів сиру.

Дно мультиварки збризкуємо рослинним маслом.
Тут головне не переборщити, щоб і без того ситне блюдо не стало надто жирним.

Першим шаром викладаємо наше м’ясо. Посипаємо його улюбленими спеціями і сіллю

На м’ясо акуратно викладаємо шматочки помідори і гриби.
Зберігайте послідовність шарів!

Зверху посипаємо наше творіння сиром.
Вже виглядає досить апетитно!

Мультиварку виставляємо в режимі «Смаження»
Час 15 хвилин.
Закриваємо кришку.

Дивіться також:  Габаджоу з свинини

По завершенню програми, дістаємо готову страву і викладаємо на тарілку.
Подавати з тушкованими овочами або легким салатом.
Приємного апетиту!