Свинина, тушкована з гарбузом та прянощами

Час приготування: 1 година

Зі свинячої вирізки, прянощів і ароматною гарбуза можна приготувати ароматний і дуже ситне блюдо, яке чудово підійде для осіннього меню.

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
гарбузова м’якоть очищена — 700 г
вирізка свиняча — 500 г
мелений кумін — половина ч. ложки про
мелена солодка паприка — половина ч. ложки
оливковий майонез — три ст. ложки
оливкова ароматне масло — 2 ст. ложки
тонкомолота сіль морська — за смаком

Як приготувати Свинина, тушкована з гарбузом та прянощами

Свинина, тушкована з гарбузом і прянощами — смачне ніжно блюдо з ароматною гарбузом.

Покроковий рецепт

1

Нарізати шматками очищену гарбуз. Потім промити свинячу вирізку і нарізати її кубиками, трохи меншого розміру, ніж гарбуз.

2

Далі необхідно підготувати миску насипати в неї всі прянощі, додати сіль і оливковий майонез, перемішати.

3

У розігріту сковороду з олією викласти свинину, обсмажити до золотистого кольору. Через 20 хвилин викласти шматочки гарбуза і тушкувати, підлив трохи воду.

4

В кінці гасіння все посолити і додати майонезну заправку з прянощами, перемішати, тушкувати 5 хвилин. Потім вимкнути вогонь, накрити кришкою і залишити хвилин на десять.

5

Приготовану страву подавати до столу в порційних тарілках. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Восьминіг, тушкований в томатах